• προετοιμασία 7 λεπτά
  • μαγείρεμα 7 λεπτά
2
  • 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
  • 3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κυβάκια
  • 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 κ.σ. ξίδι λευκό
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για τη σαλάτα λάχανο

    Αρχικά ψιλοκόβουμε το λάχανο κι έπειτα κόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές Φλωρίνης. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το μαϊντανό.

    Πρώτα ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια βάζουμε το μπολ για 20 λεπτά στο ψυγείο.

    Αφού κρυώσει η σαλάτα, την περιχύνουμε με το λάδι και το ξίδι.

    Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται