Εκτέλεση
Πλένουμε τα αγγουράκια και τα κόβουμε κατά μήκος σε πάρα πολύ λεπτές φέτες.
Καθαρίζουμε τις βρασμένες γαρίδες και αφαιρούμε το εντεράκι από τη ράχη. Αν είναι μεγάλες τις κόβουμε κατά μήκος (πεταλούδα).
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα λαχανικά.
Χοντροκόβουμε τα φύλλα σαλάτας, την καρδιά μαρουλιού και τη ρόκα σε σαλατιέρα.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες.
Προσθέτουμε το αγγούρι και τις γαρίδες.
Για τη σως
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα μουστάρδας την τελευταία στιγμή.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.