Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα τρυφερά φασολάκια και τα ζεματίζουμε σε βραστό νερό για λίγα λεπτά.
Τα βγάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό, για να κοπεί ο βρασμός τους και να διατηρήσουν το καταπράσινο χρώμα τους.
Βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά.
Αλείφουμε με λίγο ντρέσινγκ τα φιλέτα τόνου, και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Κόβουμε τα λαχανικά (μαρούλι και iceberg) για τη σαλάτα σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τις πατάτες, τα φασολάκια, τις ελιές, τα αυγά και τα βότανα.
Κόβουμε τα φιλέτα τόνου σε λεπτά κομμάτια, τα προσθέτουμε στη σαλάτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρεσκοψημένο τραγανό ψωμί.
Θέλετε περισσότερες συνταγές για εύκολες και φανταστικές σαλάτες; Σας τις έχω όλες εδώ!