• προετοιμασία 10 λεπτά
3
  • 1 σαλάτα πανδαισία Φρεσκούλης (200 γραμ.)
  • 1 ροδάκινο ζουμερό
  • 2 βερύκοκα
  • 10 κεράσια
  • 1 κ.σ. ψύχα φυστίκι Αιγίνης
  • 1/4 ελαιόλαδο
  • 1 1/2 ξύδι βαλσαμικό
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • Τυρι κατίκι
  • Φύτρες
  • Βρώσιμα λουλούδια
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Βήμα 1

    Βάζουμε την σαλάτα πανδαισία με τα ανάμεικτα φύλλα σε ένα μεγάλο μπολ.

    Κόβουμε το ροδάκινο σε λεπτές φέτες πάνω στα λαχανικά φροντίζοντας όλος ο χυμός του φρούτου να πέσει πάνω στη σαλάτα

    Κόβουμε τα βερίκοκα σε λεπτές φέτες και προσθέτουμε τα κεράσια.

    Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι.

    Πασπαλίζουμε ελάχιστο αλάτι.

    Ανακατεύουμε την σαλάτα.

    Σερβίρουμε στα πιάτα με λίγο τυρί κρέμα.

    Πασπαλίζουμε με Φύτρες και βρώσιμα λουλούδια.

    Διαλέξτε ζουμερό ροδάκινο ώστε να αξιοποιήσετε τον χυμό του στο ντρεσινγκ της σαλάτας.
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται