Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
Για την σαλάτα σπανάκι με ψητή κολοκύθα, ετοιμάζουμε πρώτα την κολοκύθα. Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την κολοκύθα και το θυμάρι. Αλατίζουμε και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά η κολοκύθα. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μια πιατέλα, βάζουμε τα φύλλα από το baby σπανάκι, τα bαby leaves, τα καρότα, το ξινόμηλο, τα κράνμπερις, το αβοκάντο και τα φύλλα μαϊντανού. Από πάνω τοποθετούμε την κρύα πλέον κολοκύθα. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια.
Δείτε εδώ πώς να τεμαχίσετε εύκολα το αβοκάντο, και πώς να το κάνετε να ωριμάσει πιο γρήγορα.
Για τη σως μέλι μουστάρδα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε κι αμέσως σερβίρουμε.