Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε με κουτάλι να ομογενοποιηθούν και τη διατηρούμε κρύα.
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα λαχανικά.
Κόβουμε το iceberg σε χοντρά κομμάτια.
Χωρίζουμε τα φύλλα από την καρδιά μαρουλιού.
Τα μεγάλα φύλλα τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα μικρά τα αφήνουμε ολόκληρα για το γαρνίρισμα.
Κόβουμε το αγγούρι στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους που θα κατεβάσουν υγρασία.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα πράσινα λαχανικά.
Προσθέτουμε το αγγούρι, τα ντοματίνια, το ζαμπόν, τα καρέ τυριού.
Περιχύνουμε με 3 κουταλιές της σούπας dressing κι ανακατεύουμε τη σαλάτα του σεφ.
Τη βάζουμε σε βαθιά πιατέλα ή σαλατιέρα.
Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά κομμένα στα 2 ή στα 4.
Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Σερβίρουμε τη σαλάτα του σεφ με φρυγανισμένο ψωμί.