Εκτέλεση
Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας στον πάγκο της κουζίνας.
Με κουπ πατ ή με ροδάκι κόβουμε 6 στρογγυλούς δίσκους από το κάθε φύλλο.
Διπλώνουμε στη μέση 1 φέτα προσούτο και τη βάζουμε στο μισό σφολιατάκι.
Τοποθετούμε επάνω 1 λεπτή φέτα μοτσαρέλα και 1 φύλλο βασιλικό.
Τρίβουμε πιπέρι.
Αφού τα γεμίσουμε όλα βρέχουμε ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων την περίμετρο και διπλώνουμε σε μισοφέγγαρο.
Με πιρούνι πατάμε γύρω γύρω τις ενώσεις να κολλήσουν.
Τα αραδιάζουμε (12 σε σύνολο) σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Χτυπάμε τον κρόκο με το γάλα και τ’ αλείφουμε με πινέλο.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για 20΄-25΄ μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.