Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΥΣΣΙΝΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΥΣΣΙΝΟ
Εκτέλεση
- Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα.
- Προσθέτουμε το λιωμένο, αλλά χλιαρό βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα δαχτυλίδι 22 εκατοστών.
- Κάνουμε μια στρώση τη πραλίνα στη βάση.
- Παγώνουμε και χτυπάμε με μίξερ χειρός ή σύρμα την κρέμα με ζάχαρη άχνη σε παχύρρευστη μορφή.
- Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
- Αδειάζουμε το μίγμα στη βάση και παγώνουμε για να σφίξει.
- Στραγγίζουμε το βύσσινο, διαλύουμε και το κορν φλαουρ μαζί με το χυμό βύσσινο και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να δέσουν.
- Ρίχνουμε και τα βύσσινα και αφήνουμε να κρυώσει λίγο η σάλτσα βύσσινο.
- Όταν έχει παγώσει καλά, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα βύσσινο και παγώνουμε ξανά για να σταθούν τα υλικά.