Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ SLOPPY JOES
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ SLOPPY JOES
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ SLOPPY JOE
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και ροδίζουμε τον κιμά πολύ καλά.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν.
 - Προσθέτουμε μουστάρδα, κέτσαπ, τη Worcestershire sauce και μαύρη ζάχαρη και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά περίπου να δέσει καλά ο κιμάς και να πιει τα υγρά του.
 - Αλατοπιπερώνουμε για το sloppy joe burger με κιμά.
 - Ανοίγουμε στη μέση τα ψωμάκια και τα αφήνουμε άψητα γιατί ρουφούν καλύτερα τη σάλτσα.
 - Αν θέλουμε, όμως, μπορούμε και να τα φρυγανίσουμε.
 - Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε σπιτικά αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ
 - Βάζουμε 1 γεμάτη κουταλιά σάλτσα κιμά, καλύπτουμε με φύλλο μαρουλιού, συνεχίζουμε με φέτα ντομάτα και ξαναβάζουμε κιμά.
 - Τελειώνουμε με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.
 - Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί και πατάμε ελαφρά να ποτίσει το ψωμί με τα ζουμάκια της σάλτσας.
 
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Η σάλτσα κιμά πρέπει να μελώσει να μην έχει ζουμιά και περιττά υγρά.
 - Η δεμένη σάλτσα κιμά είναι το 50% της επιτυχίας για τα πιο νόστιμα Sloppy Joes.
 - Αξιοποίησε τον κιμά που περίσσεψε και φτιάξε αυτή την τέλεια συνταγή για έξτρα απόλαυση.
 - Αγαπημένη αμερικανική γεύση κάτι ανάμεσα σε sandwich και burger για γρήγορη απόλαυση για την οικογένεια η φίλους.
 - Μπορείς να βάλεις τυρί τριμμένο τσένταρ πάνω στο ψωμί και μετά να πέσει η καυτή σάλτσα κιμά.
 - Μπορείς να το φτιάξεις με ό,τι βάζεις στο αγαπημένο σου burger.
 - Λίγη Worcestershire sauce θα απογειώσει τη γεύση του αν έχεις βάλε 1/2 με 1 κγ. στην σάλτσα κιμά.
 - Θα δεις διαφορά στη γεύση.
 - Αν αφήσετε άψητο το ψωμί, θα ποτίσει με αυτή την υπέροχη σάλτσα.
 









