• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε

Υλικά

  • Μερίδες 30 τμχ
  • 300 γραμ. βανίλια γλυκό (υποβρύχιο)
  • 1 φλ. τριμμένο φυστίκι Αιγίνης (ψίχα ωμή)
  • 2 φέτες κέικ (κακάο ή βανίλια) σε τρίμματα
  • 300 γραμ. κουβερτούρα λιωμένη

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Σοκολατάκια υποβρύχιο

    Σοκολατάκια υποβρύχιο

    Φανταστικά σοκολατάκια που γίνονται πανεύκολα με την αγαπημένη μας γεύση της βανίλιας υποβρύχιο.

    Για τα σοκολατάκια υποβρύχιο

    • Σε ένα μπολ βάζουμε τη βανίλια, τα τρίμματα κέικ και την ψίχα φιστικιού.
    • Τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν.
    • Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού ή μπαστουνάκια.
    • Τα αραδιάζουμε σε δίσκο.
    • Λιώνουμε την κομματιασμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει ελαφρά.
    • Βουτάμε ένα ένα τα σοκολατάκια και με τη βοήθεια δύο πιρουνιών τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε λαδόκολλα ή σε σχάρα, να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
    • Βάζουμε ένα ένα σοκολατάκι σε καραμελόχαρτο αφού στεγνώσει τελείως και κρυώσει η σοκολάτα.

    Extra μυστικό

    • Το κέικ που θα χρησιμοποιηθεί καλύτερα να είναι μίας ή δύο ημερών για να τρίβεται εύκολα.

    Περίσσεψε ή απέτυχε το κέικ; Δείτε εδώ τρεις μοναδικές συνταγές για να το αξιοποιήσετε!

    Αν σας άρεσαν τα σοκολατάκια υποβρύχιο, δοκιμάστε και την παρακάτω μοναδική συνταγή

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×