Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
Εξοπλισμός
Ταψί
Τηγάνι
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΩΜΟ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σολωμό.
- Ψήνουμε 1′ από κάθε πλευρά.
- Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C για 10′.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
- Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κολοκύθι.
- Τα σοτάρουμε ανακατεύοντας.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ελάχιστο νερό να αραιώσει λίγο η σάλτσα τυριού.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 2′.
- Προσθέτουμε τον άνηθο.
- Σερβίρουμε το σολωμό με τη σάλτσα τυριού και πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού.
- Ταιριάζει με ρύζι ή βραστή πατάτα.