Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Τηγάνι
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τον σολομό.
- Τον ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, ώστε να πάρει χρώμα.
- Μεταφέρουμε τον σολομό σε μικρό ταψάκι και τον ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά.
- Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κολοκύθι. Σοτάρουμε ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και λίγο νερό για να αραιώσει η σάλτσα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον άνηθο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε τον σολομό με την κρεμώδη σάλτσα και πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού.
- Ταιριάζει ιδανικά με ρύζι ή λαχανικά.









