Για τη μαρινάδα
Για τα σουβλάκια κοτόπουλο
Κόβουμε πρώτα το κρέας σε μικρούς κύβους και τους βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη μαρινάδα στο κοτόπουλο.
Αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες (12 ώρες είναι το ιδανικό).
Καθαρίζουμε μέχρι τη μέση τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και περνάμε 2-3 κομμάτια κοτόπουλου.
Ψήνουμε γύρω στα 5΄ από κάθε πλευρά, για να μείνουν ζουμερά.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές για μαρινάδα!
Ετοιμάζετε μπάρμπεκιου; Δείτε εδώ περισσότερες συνταγές για τις ωραιότερες λιχουδιές στη σχάρα.