Εκτέλεση
Για την πράσινη σαλάτα, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε όλα τα λαχανικά στη σαλατιέρα που θα τη σερβίρουμε.
Προσθέτουμε το φιλέτο πορτοκαλιού, τους σπόρους, το κράνμπερι ή τις σταφίδες, το ρόδι και το μανούρι.
Για τη σως βινεγκρέτ
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού με τη ζάχαρη και σε χαμηλή φωτιά τον συμπυκνώνουμε, δηλαδή βράζουμε να μειωθεί στο 1/3 του όγκου του.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το ξύσμα, τη μουστάρδα, το και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το λάδι και με το σύρμα χτυπάμε να πυκνώσει.
Περιχύνουμε την πράσινη σαλάτα με φρούτα, με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.