• προετοιμασία 15 λεπτά
  • μαγείρεμα 20 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 1 συσκευασία γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 τριμμένη ντομάτα
  • 1/2 τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. μείγμα ταντούρι (στα καταστήματα μπαχαρικών)
  • 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
  • πιπεριά
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι κομμένα σε καρέ για τα σουβλάκια
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Πικάντικα σουβλάκια

    Για τα μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου

    Ξεκινάμε με τη μαρινάδα

    Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, την τριμμένη ντομάτα, το τριμμένο κρεμμύδι, το ταντούρι και το κόλιανδρο και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις μπουκιές κοτόπουλο. Ανακατεύουμε να καλυφθούν. Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες στη μαρινάδα για σουβλάκια κοτόπουλο.

    Για τα πικάντικα σουβλάκια κοτόπουλο

    Όσο πιο πολύ τα μαρινάρουμε τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Περνάμε εναλλάξ σε σουβλιά μαριναρισμένο κοτόπουλο και λαχανικά και τα αραδιάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 C για 15′-20′. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

     

    Δείτε εδώ 5 συνταγές για μαρινάδα στον…καταψύκτη!

     

    Χρησιμοποιήστε τη φοβερή μαρινάδα για σουβλάκια κοτόπουλο, και απογειώστε όλα τα κοτοσουβλάκια σας

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×