Εκτέλεση
Κόβουμε πρώτα τις μελιτζάνες σε φέτες.
Τις αραδιάζουμε σε ταψί (θα χρειαστούμε 2) και ψήνουμε στους 200°C για 10΄, να μαλακώσουν ελαφρά.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεµµύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά, να μαραθούν.
Ρίχνουμε τις ψιλοκοµµένες ντομάτες και βράζουμε τη σάλτσα για 8΄-10΄ σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι τα ψιλοκοµµένα μυρωδικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά µε σύρμα.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε με το σύρμα να ενωθεί με τα αυγά.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Στο ταψί
Σε λαδωμένο ταψί 30 εκ. βάζουμε µία στρώση μελιτζάνες.
Ανακατεύουμε τα δύο τυριά (ανθότυρο και φέτα) και πασπαλίζουμε µε λίγο τυρί τη μελιτζάνα.
Περιχύνουμε λίγη σάλτσα και το μισό μείγμα με τα αυγά.
Κάνουμε δεύτερη στρώση μελιτζάνας και πασπαλίζουμε µε τα τυριά, τη σάλτσα και το υπόλοιπο μείγμα.
Καλύπτουμε µε μια στρώση μελιτζάνας και ροδέλες ντομάτας.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε µε λίγη φρυγανιά.
Αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο.
Ψήσιμο
Ψήνουμε στους 180°C για 45΄, να σταθεροποιηθεί.
Κόβουμε και σερβίρουμε το σουφλέ, αφού κρυώσει.