Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ µΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ µΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρώτα πλένουμε καλά τις σουπιές, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, μαζί με τις σουπιές και το σκόρδο.
- Τα αφήνουμε να ροδίσουν ανακατεύοντας.
- Αφού ροδίσουν τα υλικά μας για τις σουπιές με σέσκουλα, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο νερό, ίσα να τα μισοσκεπάζει.
- Κλείνουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές.
- Τότε ρίχνουμε και τα σέσκουλα μαζί με τις ελιές.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για 15 λεπτά, ώσπου το φαγητό να μείνει σχεδόν με το λάδι του.