Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή πλασοτέ κατσαρόλα και σοτάρουμε το σπανάκι με το φρέσκο κρεμμυδάκι για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν.
- Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε και τραβάμε από τη φωτιά.
- Στη συνέχεια αφήνουμε το σοταρισμένο σπανάκι να στραγγίσει σε σουρωτήρι.
- Σε ένα μικρό πυρίμαχο και λαδωμένο σκεύος τοποθετούμε το σοταρισμένο σπανάκι με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
- Κάνουμε 4 λακκουβίτσες και σπάμε μέσα σε καθεμία από 1 αυγό.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.
- Ρίχνουμε από πάνω και την τριμμένη φέτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15΄ μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
- Σερβίρουμε αμέσως, ιδανικά με δύο φέτες φρυγανισμένο ψωμί.