Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ
- Χρησιμοποιούμε πλασοτέ κατσαρόλα, όπου ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε το κρεµµύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές για 4-5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να μην πάρει χρώμα το κρεµµύδι).
- Προσθέτουμε τα λουκάνικα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε τους γίγαντες και τον πελτέ.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κρασί και την ντομάτα.
- Συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 25-30 λεπτά, να μείνει το φαγητό σχεδόν µε το λάδι του.