Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη μαργαρίνη, το νερό, τις σταφίδες, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο και τη ζάχαρη.
 - Σιγοβράζουμε ίσα που να κοχλάζει για 10΄από την ώρα που θα πάρει βράση.
 - Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
 - Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.
 - Βουτυρώνουμε ταψί μακρόστενο 22×33εκ.
 - Ρίχνουμε στο σιρόπι το αλεύρι με τη σόδα και το ξύσμα.
 - Ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα. Δεν το δουλεύουμε πολύ.
 - Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
 - Ψήνουμε για περίπου 55′.
 - Αφήνουμε να κρυώσει καλά για να κόψουμε σε κομμάτια.
 - Αχνίζουμε ελαφρά όταν κρυώσει.
 









