Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά.
- Τη ζεματάμε σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Την αφήνουμε να στραγγίσει.
- Μόλις κρυώσει, την ψιλοκόβουμε.
- Χοντροκόβουμε τα χόρτα και τα ζεματάμε για 2΄-3΄ σε νερό που βράζει.
- Τα στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για λίγα λεπτά να γίνει διάφανο.
- Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη συκωταριά.
- Τα σοτάρουμε για 7΄-8΄, προσθέτουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στη βάση του σκεύους.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τα χόρτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15΄-20΄ μέχρι να μείνει η συκωταριά με το λάδι της.
- Προς το τέλος πασπαλίζουμε τον άνηθο και το μάραθο.