Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά.
 - Τη ζεματάμε σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Την αφήνουμε να στραγγίσει.
 - Μόλις κρυώσει, την ψιλοκόβουμε.
 - Χοντροκόβουμε τα χόρτα και τα ζεματάμε για 2΄-3΄ σε νερό που βράζει.
 - Τα στραγγίζουμε.
 - Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για λίγα λεπτά να γίνει διάφανο.
 - Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη συκωταριά.
 - Τα σοτάρουμε για 7΄-8΄, προσθέτουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στη βάση του σκεύους.
 - Σβήνουμε με το κρασί.
 - Προσθέτουμε τα χόρτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15΄-20΄ μέχρι να μείνει η συκωταριά με το λάδι της.
 - Προς το τέλος πασπαλίζουμε τον άνηθο και το μάραθο.
 









