Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά.
Τη ζεματάμε σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Την αφήνουμε να στραγγίσει.
Μόλις κρυώσει, την ψιλοκόβουμε.
Χοντροκόβουμε τα χόρτα και τα ζεματάμε για 2΄-3΄ σε νερό που βράζει.
Τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για λίγα λεπτά να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη συκωταριά.
Τα σοτάρουμε για 7΄-8΄, προσθέτουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στη βάση του σκεύους.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα χόρτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 15΄-20΄ μέχρι να μείνει η συκωταριά με το λάδι της.
Προς το τέλος πασπαλίζουμε τον άνηθο και το μάραθο.