Εκτέλεση
Για τα μακαρόνια με 4 τυριά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταλιατέλες, ριγκατόνι, πένες και όποιο άλλο ζυμαρικό σας αρέσει.
Για τη σάλτσα 4 τυριά
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και το σκόρδο. Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κρέμα τα 4 τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν. Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι. Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (προσοχή να μη βράσει).
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών. Τα στραγγίζουμε καλά και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά για να βράζετε τέλεια τα μακαρόνια σας.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριά, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.
Θέλετε περισσότερες εύκολες και νόστιμες συνταγές με ζυμαρικά; Βρείτε τες όλες εδώ. Επίσης, αν αγαπάτε τα μακαρόνια, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας φρέσκα ζυμαρικά με τη συνταγή που σας έχω εδώ.