Για τη τηγανιά ξιδάτη με κρασι
Βάζουμε σε γυάλινο σκεύος το χοιρινό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Το περιχύνουμε με το ξίδι και το αφήνουμε καλυμμένο με μεμβράνη στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρέας και τη μαρινάτα στο τηγάνι (προσοχή, αν κάψετε το λάδι θα πετάγεται).
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό για 15΄, μέχρι να πιει τα υγρά του. Τότε προσθέτουμε και το κρασί.
Αφήνουμε να σιγοβράσει ακόμα 15΄, μέχρι να πιει όλο το κρασί και να μείνει με το λάδι του.