Εκτελεση
Βάζουμε πρώτα σε μπολ το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο για το παγωτό φυστίκι και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το φιστίκι.
Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν τα φορμάκια.
Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μου για να λιώσετε σωστά τη σοκολάτα .
Τα παγωτά είναι η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων ειδικά όταν αρχίζουν και πιάνουν οι ζέστες, αλλά όχι μόνο. Εδώ θα βρείτε συνταγές για σπιτικά παγωτά για όλα τα γούστα με απίθανες γεύσεις και αρώματα! Φτιάξτε τα αγαπημένα σας δροσιστικά με ή χωρίς παγωτομηχανή και ευχαριστήστε τον ουρανίσκο σας αλλά και όλων των αγαπημένων σας προσώπων!