Εκτέλεση
Για το σπιτικό παγωτό φυστίκι χωρίς παγωτομηχανή, βάζουμε πρώτα σε μπολ το παγωμένο εβαπορέ με το ζαχαρούχο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5΄.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρδαμο, το ροδόνερο και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το φυστίκι.
Ισομοιράζουμε στα φορμάκια.
Παγώνουμε για 5-6 ώρες να σφίξουν.
Σχίζουμε τα φορμάκια, αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για να φτιάχνετε τέλεια σπιτικά παγωτά σαν της μανούλας!