Τορτελίνια σε αρωματική σάλτσα με μοτσαρέλα

Συνταγή που ξεμυαλίζει όσους τη δοκιμάζουν. Η συμπύκνωση (σιγοβράσιμο) της σάλτσας σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά τη μετατρέπει σε μια παχύρρευστη κρέμα ντομάτας.

Εύκολη
0:10

6

5 λεπτά

5 λεπτά

τορτελίνια

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

Εκτέλεση

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

  1. Ξεκινάμε τα τορτελίνια, σοτάροντας στο ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα το σκόρδο για 2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.
  3. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά τη σάλτσα για 45 λεπτά, να δέσει.
  4. Στο μεταξύ βράζουμε τα τορτελίνια και τα στραγγίζουμε.
  5. Τα ρίχνουμε στην αρωματική σάλτσα ντομάτας, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα.
  6. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  7. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κυβάκια μοτσαρέλας.
  8. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα.
  9. Αν θέλουμε γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο και βασιλικό.
Απόρρητο