Εκτέλεση
Αφήνουμε το παγωτό εκτός ψυγείου για λίγο να μαλακώσει.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε σκόνη.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.
Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε σε μικρή φόρμα δαχτυλίδι 20-22 εκ.
Παγώνουμε στην κατάψυξη.
Σπάμε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Τα ρίχνουμε στο παγωτό.
Προσθέτουμε τα φουντούκια.
Ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το παγωτό σε στρώση πάνω στην παγωμένη βάση.
Ισιώνουμε την επιφάνεια.
Την παγώνουμε μέχρι να σφίξει για 3 με 4 ώρες.
Ξεφορμάρουμε το δαχτυλίδι της φόρμας.
Τη βάζουμε σε πιατέλα.
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με σαντιγί.
Γαρνίρουμε με ολόκληρα μπισκότα.
Περιχύνουμε με σιρόπι .