Για τη βάση
Αλέθουμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε το βούτυρο και τα αναμειγνύουμε.
Τα στρώνουμε σε φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ.
Για την πάστα φιστίκι
Αλέθουμε το φιστίκι, προσθέτουμε την άχνη και το λιωμένο βούτυρο και αναμειγνύουμε.
Στρώνουμε την πάστα φιστίκι στην τάρτα.
Παγώνουμε τη βάση στο ψυγείο για 15′.
Για την κρέμα σοκολάτας
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να φουσκώνει περιχύνουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Αφήνουμε να σταθεί για 1′ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Προσθέτουμε το μέλι και το λικέρ.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και αδειάζουμε στην παγωμένη βάση.
Παγώνουμε για να σφίξει λίγο η σοκολάτα.
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να φουσκώνει, περιχύνουμε την σοκολάτα.
Αφήνουμε 1′ στο πλάι και ανακατεύουμε να λιώσει.
Προσθέτουμε το μαλακό τυρί κρέμα και με σύρμα ανακατεύουμε.
Για το τέλος
Αδειάζουμε πάνω στη σοκολάτα και παγώνουμε την τάρτα να σφίξουν οι κρέμες για 3-4 ώρες. Να σταθεροποιηθούν.
Αφήνουμε να σταθεί 15′ στον πάγκο πριν σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με φρούτα του δάσους.