Εκτέλεση
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε το ανθότυρο με πιρούνι και προσθέτουμε κατά βούληση αλάτι, πιπέρι, τα χτυπημένα αυγά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με μία σπάτουλα ή με το χέρι.
Λίγο λίγο προσθέτουμε στο μπολ με τα ανακατεμένα υλικά κουταλιές αλεύρι μέχρι το μείγμα να πλάθεται σε κεφτεδάκια και να μην κολλάει στο χέρι.
Δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε (πλακέ ή στρογγυλό).
Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και αραδιάζουμε τους τυροκεφτέδες.
Στη συνέχεια, τους αλείφουμε χρησιμοποιώντας πινέλο με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς C, στις αντιστάσεις, για 20΄, μέχρι να ροδίσουν.
Απολαύστε τους όσο είναι ακόμα ζεστοί και συνοδέψτε τους με σάλτσα ντομάτας ή με ντιπ γιαουρτιού.