Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Τα βγάζουµε σε πιατέλα.
- Στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, το καρότο, το σέλερι, τη φλούδα πορτοκαλιού και τα σοτάρουµε για 4-5 λεπτά µέχρι να µαραθούν ελαφρά.
- Σβήνουµε µε το κρασί και αφήνουµε περίπου 2-3 λεπτά να εξατµιστούν σχεδόν όλα τα υγρά.
- Προσθέτουµε τις ντοµάτες, τα χοιρινά µπριζολάκια, το ξίδι, το χυµό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
- Σκεπάζουµε το φαγητό και το σιγοβράζουµε για 20 λεπτά.
- Βγάζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια σε πιατέλα.
- Μεταφέρουµε τη σάλτσα στο µπλέντερ και την πολτοποιούµε.
- Περιχύνουµε τα µπριζολάκια χοιρινά µε την τέλεια σάλτσα.