Χοιρινά μπριζολάκια με φανταστική σάλτσα

Μπριζολάκια χοιρινά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά φτιάχνετε κοκκινιστά χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι. Συνοδέψτε τα με πουρέ

Εύκολη
0:45

4 μερίδες

5 λεπτά

40 λεπτά

χοιρινα μπριζολακια - μπριζολακια χοιρινα

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Τα βγάζουµε σε πιατέλα.
  3. Στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, το καρότο, το σέλερι, τη φλούδα πορτοκαλιού και τα σοτάρουµε για 4-5 λεπτά µέχρι να µαραθούν ελαφρά.
  4. Σβήνουμε µε το κρασί και αφήνουμε περίπου 2-3 λεπτά να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά.
  5. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα χοιρινά µπριζολάκια, το ξίδι, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
  6. Σκεπάζουμε το φαγητό και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
  7. Βγάζουμε τα χοιρινά µπριζολάκια σε πιατέλα.
  8. Μεταφέρουμε τη σάλτσα στο µπλέντερ και την πολτοποιούμε.
  9. Περιχύνουμε τα µμπριζολάκια χοιρινά µε την τέλεια σάλτσα.
Απόρρητο