Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να γυαλίσει για 2 με 3 λεπτά (χωρίς να πάρει χρώμα).
 - Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε το χοιρινό να βράσει για 50 λεπτά περίπου, έως ότου μισομαλακώσει.
 - Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά.
 - Εάν το κρέας έχει τραβήξει όλα του τα υγρά συμπληρώνουμε ελάχιστο νερό.
 - Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει καλά τόσο το κρέας όσο και ο αρακάς.
 - Προς το τέλος του βρασμού αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
 - Το φαγητό πρέπει να μείνει σχεδόν με το λάδι του, χωρίς πολλά ζουμιά.
 - Αγαπάτε τα λαδερά φαγητά; Εδώ θα βρείτε περισσότερες εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές, ιδανικές για το καθημερινό σας μαγείρεμα.
 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








