Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
Εξοπλισμός
Γάστρα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ µΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες.
- Στη συνέχεια την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
- Βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το κρέας, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τα σκόρδα, το δεντρολίβανο και το κρασί.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε γάστρα και μαζί προσθέτουμε όλα τα υγρά.
- Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα, περίπου για 2 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο.