Για το χοιρινό στη γάστρα
Καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα από τη φλούδα, τους σπόρους και τις ίνες.
Στη συνέχεια την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Βάζουμε τα κομμάτια της κολοκύθας σε μια λεκάνη, προσθέτουμε το κρέας, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τα σκόρδα, το δεντρολίβανο και το κρασί.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε γάστρα και μαζί προσθέτουμε όλα τα υγρά.
Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα, περίπου για 2 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο.