Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
Η ΣΑΛΤΣΑ
- Ζεσταίνουμε πρώτα λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2′.
 - Προσθέτουμε το σπανάκι και αφήνουμε να πιει τα υγρά του για 3-4′.
 - Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε τα μυρωδικά τα τυριά και την κρεμα γαλακτος.
 - Ανακατεύουμε τα υλικά να λιώσουν και να γίνουν κρέμα.
 - Αποσύρουμε από την φωτιά.
 
ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
- Αλέθουμε στο μπλέντερ το σπανάκι με το τυρί να γίνει κρέμα καταπράσινη και λεία.
 - Τα αφήνουμε στην άκρη για λίγο.
 
ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
- Τα βράζουμε σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους.
 - Τα στραγγίζουμε αλλά κρατάμε κι ένα φλιτζάνι από το νερό τους.
 - Στην κατσαρόλα ρίχνουμε 2-3 κ.σ ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμένα ντοματίνια.
 - Αφήνουμε για 1′ .
 - Τα προσθετουμε (σε χαμηλή φωτιά) και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
 - Προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν για να αραιώσει η σάλτσα.
 - Ανακατεύουμε με τσιμπίδα να κολλήσει η σάλτσα επάνω τους.
 
ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Σερβίρουμε στα πιάτα.
 - Τρίβουμε λίγο τυρί και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο κάθε πιάτο.
 - Τρίβουμε πιπέρι.
 









