Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
 - Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι.
 - Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
 - Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
 - Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
 - Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει καλά απ’ όλες τις πλευρές και να ψηθεί.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο.
 - Σοτάρουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
 - Μόλις ψηθούν, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
 - Προσθέτουμε τη μισή σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε στην άκρη.
 - Σε καθαρό τηγάνι, ζεσταίνουμε μία τορτίγια.
 - Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί, βάζουμε από πάνω λίγη γέμιση κοτόπουλου και ξαναπασπαλίζουμε με τυρί.
 - Καλύπτουμε με δεύτερη τορτίγια.
 - Όταν η κάτω τορτίγια ροδίσει ελαφρά και αρχίσει να λιώνει το τυρί, την αναποδογυρίζουμε προσεκτικά και ψήνουμε για λίγα λεπτά ακόμη, μέχρι να ροδίσει και η άλλη πλευρά.
 - Βγάζουμε σε πιατέλα, κόβουμε στα τέσσερα και σερβίρουμε με γιαούρτι και την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας.
 - Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
 - Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.
 









