• Αρχική
  • Μπες στην κουζίνα
  • Θα ξετρελαθείτε! Φτιάξτε με τα χέρια σας τις καλύτερες και πιο νόστιμες συνταγές για γλυκές και αλμυρές κρέπες

Θα ξετρελαθείτε! Φτιάξτε με τα χέρια σας τις καλύτερες και πιο νόστιμες συνταγές για γλυκές και αλμυρές κρέπες

Οι καλύτερες συνταγές για κρέπες είναι εδώ!

Διάλεξα για εσάς γλυκές και αλμυρές συνταγές, που θα σας κάνουν να απαντήσετε αμέσως στην ερώτηση “Και τώρα τι μαγειρεύουμε;”. Οι κρέπες είναι ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και μπορούν να το φτιάξουν ανάλογα με την επιθυμία τους. Αυτό σας λύνει τα χέρια και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μαζί με τη φαντασία σας και ό,τι υλικό υπάρχει στο σπίτι σας, ακόμα και ό,τι απέμεινε από προηγούμενες μέρες.

Τυριά, κρέας μαγειρεμένο, σάλτσες, φρούτα, σοκολάτα, ξηροί καρποί, λαχανικά είναι ανάμεσα σε αυτά που μπορείτε να βάλετε όταν φτιάχνετε κρέπες.

Η βασική συνταγή για να φτιάξετε κρέπες

Και τώρα, διαλέξτε ανάμεσα σε αυτές τις υπέροχες αλμυρές και γλυκές συνταγές για κρέπες αυτή που θα φτιάξετε. Ακόμα καλύτερα, μεταξύ μας, φτιάξτε τις όλες!

 

Τα μυστικά για τις τέλειες κρέπες στον χυλό

Αν θέλετε να φτιάξετε τον τέλειο χυλό για κρέπες, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τα μυστικά μου για τις κρέπες  στα Μυστικά της Αργυρώς, εκεί που μοιράζομαι όλα όσα ξέρω μαζί σας.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Με πολλή αγάπη 

Αργυρώ