Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Από την Πάρο, το WORLD CHEF’S CONGRESS και το JAMES BEARD FOUNDATION, πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Ο λόγος για την πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την νέα μαγειρική συνεργασία της με την πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η διακεκριμένη σεφ είναι η νέα πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τη συνδρομή καταξιωμένων σεφ ετοιμάζουν γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και «Πίνουμε Ελλάδα» η Αργυρώ μας ξεναγεί στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συνεργασία με τους σεφ των νησιών του Αιγαίου θα δημιουργήσουν επιπρόσθετα για τηνΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 και τιμώμενη περιφέρεια της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, μοναδικές γαστριμαργικές συνταγές με στόχο να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο, τον πολιτισμό και τα προϊόντα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Λίγα λόγια για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Αναμφισβήτητα έχει κερδίσει την αγάπη και την καρδιά του κόσμου με το πάθος της για την μαγειρική κι έχει καταφέρει µε τον δικό της αυθεντικό τρόπο να αναβαθμίσει την ελληνική κουζίνα και να μεταδώσει σε όλους µας την αγάπη της για το καλοµαγειρεµένο σπιτικό φαγητό.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην κουζίνα στο πλευρό της μητέρας της Κωνστάντζας, καταλαβαίνοντας από πολύ νωρίς ότι η κουζίνα θα γίνει το ορμητήριο και το βασίλειό της. Μεγάλωσε ανάμεσα σε μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες γεμάτες Ελλάδα και οικογένεια κι αυτές τις αρχές πρεσβεύει μέσα από τις συνταγές της.
Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική τα τελευταία 22 χρόνια, έχοντας μαζί με το ταλέντο και την εμπειρία της, σπουδές γαλλικής κουζίνας στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο, σεμινάρια ζαχαροπλαστικής πλάι στον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία.Τα τελευταία χρόνια δε, έχει ταξιδέψει και προβάλει την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, συμμετέχοντας σε μεγάλες εκδηλώσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος με τεράστια απήχηση.

Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται