Πίσω

Οι 6 ωραιότερες σούπες του χειμώνα

Είναι χορταστικές, είναι πεντανόστιμες, είναι θρεπτικές και θωρακίζουν τον οργανισμό μας απέναντι στις ιώσεις του χειμώνα. Είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά, αφού τους προσφέρουν ενέργεια και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους!

Ψιλοκόψτε ή αλέστε τα λαχανικά για δώσετε την υφή που θέλετε στη σούπα σας, αλλά και να ξεγελάσετε τα παιδιά που δεν αγαπάνε τα λαχανικά!

Φτιάξτε τες και τις 6, είναι θεϊκές!

Η απόλυτη χειμωνιάτικη σούπα είναι αυτή! Θρεπτική, χορταστική, βάλσαμο για τις κρύες μέρες! Νόστιμη και δυναμωτική για μικρούς και για μεγάλους!

Δείτε τη συνταγή εδώ: Μοσχάρι σούπα με λαχανικά

βραστο μοσχάρι σούπα με λαχανικά κρεατόσουπα για παιδιά

Η πιο απολαυστική σούπα μινεστρόνε είναι αυτή! Με λαχανικά και ζυμαρικά αλλά και μαυρομάτικα που κάνουν τη διαφορά! Δοκιμάστε τη και θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας μαγειρέματα του χειμώνα.

Δείτε τη συνταγή εδώ: Σούπα μινεστρόνε

αυθεντικη σούπα μινεστρόνε λαχανικων με κριθαρακι λαχανικα συνταγη αργυρω

Μία αυθεντική γαλλική κρεμμυδόσουπα, που αξίζει να δοκιμάσετε! Τα καραμελωμένα κρεμμύδια μαζί με το τραγανό ψωμί και το μαστιχωτό τυρί στην επιφάνεια την κάνουν ακαταμάχητη. Οικονομική, εύκολη, πλούσια σε γεύση και νοστιμιά.

Δείτε τη συνταγή εδώ: Κρεμμυδόσουπα Γαλλική

ευκολη γαλλική κρεμμυδόσουπα με τυρί

Μία ακόμα παραδοσιακή σούπα είναι αυτή! Αν αγαπάτε το φρέσκο ψάρι, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το απολαύσετε μέσα στο χειμώνα! Με τέτοια αρώματα που σου σπάει τη μύτη και τέτοια νοστιμιά που ένα πιάτο δεν είναι ποτέ αρκετό.

Δείτε τη συνταγή εδώ: Ψαρόσουπα παραδοσιακή

ψαρόσουπα με ρύζι αυγολέμονο

Γι’ αυτή τη σούπα δε χρειάζονται συστάσεις! Ακολουθήστε πιστά τη συνταγή για να απολαύσετε την πιο ωραία κοτόσουπα της ζωής σας!

Δείτε τη συνταγή εδώ: Κοτόσουπα αυγολέμονο

κοτόσουπα αυγολέμονο συνταγή

Οι Ρώσοι αν ξέρουν από ένα πράγμα είναι πώς να αντιμετωπίσουν το κρύο! Και αυτή η σούπα είναι ταμάμ. Παραδοσιακή ρωσική σούπα με υπέροχη τραγανή πανσέτα! Δοκιμάστε τη

Δείτε τη συνταγή εδώ: Ρωσικό borscht με καραμελωμένη πανσέτα

παραδοσιακή ρώσικη σούπα borscht με τραγανή πανσέτα συνταγη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται