Πίσω

5 συνταγές για γλυκά με τσουρέκι που περίσσεψε

Σας έμεινε τσουρέκι από το Πάσχα αφάγωτο και ψάχνετε ιδέες για το πώς θα το εκμεταλλευτείτε; Σας έχω την πιο τέλεια, την πιο λαχταριστή και την πιο νόστιμη λύση! Θα φτιάξετε νέα γλυκά με τσουρέκι που περίσσεψε, ακολουθώντας  τις παρακάτω φανταστικές συνταγές!

Προσοχή! Αν τα δοκιμάσετε, δεν σας εγγυώμαι ότι θα ψάχνετε ακόμα περισσότερα τσουρέκια για να τα ξαναφτιάξετε!

Εύκολη συνταγή για καριόκες με τσουρέκι και ζαχαρούχο. Αξιοποιήστε το μπαγιάτικο τσουρέκι που περίσσεψε καθώς και τα σοκολατένια αυγά φτιάχνοντας αυτά τα φανταστικά γλυκά κεράσματα!

Από τις ωραιότερες συνταγές για λαχταριστό και εύκολο Πασχαλινό γλυκό με τσουρέκι, τρεμουλιαστή κρέμα, σοκολάτα και μπανάνα. Μπορείτε να το φτιάξετε και με το πασχαλινό τσουρέκι που σας περίσσεψε!

Το καλύτερο εκμέκ με τσουρέκι θα το φτιάξετε με αυτή τη συνταγή. Από τα ωραιότερα γλυκά για να αξιοποιήσετε το τσουρέκι που περίσσεψε!

Πουτίγκα με τσουρέκι και σοκολάτα. Μία από τις πιο εύκολες συνταγές, με την οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε το μπαγιάτικο τσουρέκι που μας περίσσεψε. Επίσης, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τσουρέκι με λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού ή με ψωμί του τοστ.

Αυτό το πασχαλινό γλυκό με το τσουρέκι που περίσσεψε θα σας ξετρελάνει! Λαχταριστό και ζουμερό, με μία ιδέα σοκολάτας και μοναδικά αρώματα.

Θέλετε περισσότερες εύκολες συνταγές για να αξιοποιείτε καθημερινά ό,τι σας περισσεύει; Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται