Ευκολα γλυκα ψυγειου

Καλοκαιρινά καλέσματα με ευκολα γλυκα ψυγειου

Τα ζεστά βράδια στην πόλη περνάνε πιο ευκολα με παρέα και με γλυκα ψυγειου, καλοκαιρινα και light. Τα καλοκαιρινά βράδια δεν έχουμε όρεξη για μεγάλες ετοιμασίες και βαριά φαγητα, ειδικά όταν εργαζόμαστε, ενώ οι περισσότεροι είναι διακοπές. Όταν μαζευόμαστε με φίλους μας στο μπαλκόνι, τα σουβλάκια και οι πίτσες δεν είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα λύση για φαγητο. Υποδεχτείτε τους φίλους σας στη βεράντα με δροσερο κρασι, φρουτα, τυριά και ένα καλοκαιρινο γλυκο ψυγειου. Κι αν έφτασε Αύγουστος και δεν προβλέπονται διακοπές, τα καλοκαιρινα βράδια θα περάσουν πιο… light και ευκολα με γλυκα ψυγειου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

«Αντί να απολαμβάνω το δροσερο καλοκαιρινο αεράκι, βράζω στο ζουμί μου στην πόλη, θα κάτσω να ετοιμάσω και γλυκο ψυγειου;». Μην ανησυχείτε και μη χαλάτε τη διάθεση και το κάρμα σας. Τα καλοκαιρινα γλυκα ψυγειου, όπως όλα τα ωραία πράγματα είναι light και εύκολα: δε θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Μια βραδιά στο μπαλκόνι, κουβέντα, ένα δροσερο καλοκαιρινο κοκτέιλ και ένα light γλυκο ψυγειου θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Ψάξτε στο διαδίκτυο καλοκαιρινα εύκολα γλυκα ψυγειου, για να φτιάξετε τη διάθεση και να γλυκάνετε τον πόνο και τον ουρανίσκο σας. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε καλοκαιρινα γλυκα ψυγειου – τιραμισού, γιαουρτογλυκά, πανακότες, τσιζκέικ– που ετοιμάζονται ευκολα με απλά υλικά.

Δροσερά, διαιτητικά και ευκολα γλυκα ψυγειου

Και αν σας απασχολούν οι θερμίδες, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Τα περισσότερα καλοκαιρινά γλυκά ψυγειου είναι light, και μπορούν ευκολα να καταναλωθούν σαν ένα μικρό γεύμα. Πολλά έχουν ως βάση τα φρούτα και το γιαούρτι, έτσι, τρώγοντας ένα δροσερο γλυκο ψυγειου δε θα νιώσετε διατροφικές τύψεις. Προσοχή όμως. Δεν είναι όλα τα γλυκα ψυγειου light, αν και, καθώς είναι ελαφρά και δροσιστικά, εύκολα λησμονούμε τις θερμίδες. Προτιμήστε ένα δροσερό γλυκο ψυγειου, όπως το καλοκαιρινο ζελέ με φρούτα. Με καλοκαιρινα και light γλυκα ψυγειου, το καλοκαίρι στο μπαλκόνι θα είναι λίγο πιο γλυκο και πολύ πιο δροσερο.

Αν σας άνοιξε η όρεξη φτιάξτε την παρακάτω συνταγη.

Με αγάπη Αργυρω.