Πως φτιάχνω σαντιγί σε 2′ χωρίς μίξερ

Πόσες φορές λες, να είχα λίγη σαντιγί για τον καφέ, το milkshake, το παγωτό, το σουφλέ,  ή για να γαρνίρεις ένα οποιοδήποτε κέρασμα; Όμως κατέβασε μίξερ πλύνε εξαρτήματα όλο αυτό είναι μπελάς!

τούρτα παγωτό λεμόνι
Τούρτα παγωτό λεμόνι: Δείτε τη συνταγή εδώ!

Σίγουρα γίνεται και στο χέρι με σύρμα σε ένα μπολ όμως θέλει δυνατά χέρια για χτύπημα.

Πως φτιάχνω λοιπόν εύκολα σαντιγί χωρίς μίξερ; Έχεις ένα βάζο με καπάκι;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις σαντιγί χωρίς μίξερ, είναι ένα βάζο με καπάκι που κλείνει ερμητικά!

Για να χτυπηθεί η κρέμα γάλακτος σε σαντιγί πρέπει η κρέμα να έχει 35% λιπαρά και να είναι παγωμένη στο ψυγείο.

Γεμίζεις το καθαρό στεγνό βάζο μέχρι τη μέση με την κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.

Σφραγίζεις με το καπάκι και το χτυπάς όπως το σέικερ με το χέρι.

προφιτερόλ με μπισκότα
Προφιτερόλ με μπισκότα: Δείτε τη συνταγή εδώ!

Μετά από 2-3΄ δεν πιστεύεις το αποτέλεσμα.

Με αυτό το τρόπο και χωρίς κόπο θα έχεις κάθε στιγμή έχεις κρέμα σαντιγί για να γαρνίρεις τα ροφήματα, τη φρουτοσαλάτα, το παγωτό ή τα γλυκά σου.

Μπορείς να προσθέσεις λίγη άχνη ζάχαρη, λικέρ ή βανίλια. Μπορείς να δώσεις στην εύκολη σαντιγί ό,τι γεύση θέλεις ακόμα κι ό,τι χρώμα θέλεις προσθέτοντας χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Διάβασε παρακάτω όλα τα μυστικά και την κλασική συνταγή για τέλεια σπιτική σαντιγί!

Σαντιγί σπιτική με όλα τα μυστικά

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε