Πίσω

Μυστικά για να φτιάξεις: Σουτζουκάκια εύκολα και γρήγορα

Θέλετε να φτιάξετε τα ωραιότερα σουτζουκάκια, αυτά που όλοι θα παραμιλάνε με την τέχνη σας;

Εδώ σας έχω όλα τα μυστικά για σουτζουκάκια εύκολα και γρήγορα, με νοστιμιά μοναδική!

Αφήνουμε τον κιμά να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Διαβάστε όλα τα μυστικά για τη σωστή επιλογή, τη συντήρηση και το μαγείρεμα του κιμά εδώ.

Δεν προσθέτουμε αυγά και φρυγανιά στον κιμά, ούτε μαϊντανό.

Τα υλικά και η τεχνική που διαφοροποιούν τα σουτζουκάκια από τα άλλα μείγματα με κιμά είναι:
1. Το σκόρδο.

2. Το μουλιασμένο ψωμί στη μαυροδάφνη.

3. Ότι δεν αλευρώνουμε στο πλάσιμο (παρά μόνο βουτάμε τα χέρια στο κρασί για να αφρατέψουν).

4. Δεν κάνουμε βαθύ τηγάνισμα. Χρησιμοποιούμε λίγο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά, μόνο ίσα να ροδίσουν ελαφρά.

5. Τα πλάθουμε σε πολύ μικρό, μακρόστενο σχήμα.

6. Τα βράζουμε μέσα στην έτοιμη σάλτσα, σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά.

Αν ακολουθήσετε πιστά τα μυστικά που σας γράφω, τότε δεν θα έχετε φτιάξει και φάει πιο νόστιμα από αυτά!

Καλή επιτυχία κι εγώ είμαι πάντα εδώ για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση!

Θέλετε περισσότερα μυστικά μαγειρικής για σίγουρη επιτυχία σε  ότι φτιάχνετε; Βρείτε τα όλα εδώ!

Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με:

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται