Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας για το σουβλάκι σε πυρίμαχο σκεύος.
- Το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι με το γιαούρτι και το σκόρδο.
- Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστούν.
ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΑΚΙ" ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
- Καθαρίζουμε το κοτσάνι από το δεντρολίβανο και το λειαίνουμε.
- Αφήνουμε πάνω πάνω μια φούντα δεντρολίβανο.
- Περνάμε εναλλάξ το κρέας με πολλά λαχανικά φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια.
- Τα ψήνουμε στη σχάρα περίπου 4΄-5΄ από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε γκριλιέρα μέχρι το υγρό που θα βγαίνει να είναι διάφανο.
- Μπορείτε να το συνοδέψετε το ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά με τις δικές σας σπιτικές πιτες για σουβλάκι!