Εκτέλεση
Ρίχνουμε πρώτα σε ένα μπολ το πλιγούρι και καλύπτουμε με χλιαρό νερό μέχρι να σκεπαστεί.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφήσει το νερό.
Σε ένα άλλο μεσαίο μπολ, ανακατεύουμε το πλιγούρι, τις ντομάτες, τα αγγούρια, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλάτι, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε την ταμπουλέ σαλάτα.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βγάζουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δοκιμάστε να φτιάξετε και τη συνταγή πλιγούρι με λαχανικά!