Εκτέλεση
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε το κρέας για το σουβλάκι σε πυρίμαχο σκεύος.
Το αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι με το γιαούρτι και το σκόρδο.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστούν.
Για το “καλαμάκι” δεντρολίβανο
Καθαρίζουμε το κοτσάνι από το δεντρολίβανο και το λειαίνουμε.
Αφήνουμε πάνω πάνω μια φούντα δεντρολίβανο.
Περνάμε εναλλάξ το κρέας με πολλά λαχανικά φτιάχνοντας 10 χορταστικά σουβλάκια.
Τα ψήνουμε στη σχάρα περίπου 4΄-5΄ από κάθε πλευρά ή τα ψήνουμε σε γκριλιέρα μέχρι το υγρό που θα βγαίνει να είναι διάφανο.
Μπορείτε να το συνοδέψετε το ψαρονέφρι σουβλάκι µε λαχανικά με τις δικές σας σπιτικές πιτες για σουβλάκι!