Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για τις χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Έπειτα προσθέτουμε το ροκφόρ τις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.
- Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως.
ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ