Για τις χυλοπίτες με μανιτάρια
Για τις χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.
Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως.