Εκτέλεση
Για τις χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
Σβήνουμε με το κρασί.
Έπειτα προσθέτουμε το ροκφόρ τις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.
Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως.