Μοσχάρι µε µανιτάρια

Εύκολη και γρήγορη συνταγή με ελάχιστη προετοιμασία και 10λεπτο μαγείρεμα! Όσες φορές και να το φτιάξετε θα το απολαύσετε μοναδικά

Εύκολη
0:20

4

10 λεπτά

10 λεπτά

μοσχάρι με μανιτάρια

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα τις φέτες μοσχάρι στα δύο.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λιπαρή ουσία) ψήνουμε το κρέας 4΄ από κάθε πλευρά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
  4. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
  5. Τα αφήνουμε να ψηθούν για 5΄, έως ότου πιούν τα υγρά τους.
  6. Πασπαλίζουμε το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με το κρασί.
  7. Αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά του.
  8. Τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Απόρρητο