Εκτέλεση
Κόβουμε με μαχαίρι πρώτα τις φέτες μοσχάρι στα δύο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λιπαρή ουσία) ψήνουμε το κρέας 4΄ από κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε να ψηθούν για 5΄, έως ότου πιούν τα υγρά τους.
Πασπαλίζουμε το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά του.
Τέλος πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.