Μπριζολάκια με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά

Μπριζολάκια χωρίς κόκαλο στο τηγάνι με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Εύκολη
0:15

4 - 6

5 λεπτά

10 λεπτά

Μπριζολάκια με βαλσαμικό και καραμελωμένα λαχανικά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι.
  2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά να μαλακώσουν τελείως.
  3. Προσθέτουμε την κρέμα  μπαλσάμικο και τα αφήνουμε να καραμελώσουν. Θα δώσουν υπέροχη γεύση στα μπριζολάκια.
  4. Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  5. Σοτάρουμε τα μπριζολάκια στο τηγάνι για 4-5 ´ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο, τις πιπεριές και τα βότανα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
  6. Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.
  7. Τρίβουμε λίγη παρμεζάνα πάνω σε κάθε μπριζολάκι.
  8. Σερβίρουμε τα μπριζολάκια  αμέσως με πίτες και πράσινη σαλάτα.
Απόρρητο