Μπριζολάκια με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά της Αργυρώς
Για τα Μπριζολάκια με βαλσαμικό και καραμελωμένα λαχανικά
Ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά να μαλακώσουν τελείως. Προσθέτουμε την κρέμα μπαλσάμικο και τα αφήνουμε να καραμελώσουν. Θα δώσουν υπέροχη γεύση στα Μπριζολάκια με βαλσαμικό και καραμελωμένα λαχανικά.
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα μπριζολάκια στο τηγάνι για 4-5 ´ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο, τις πιπεριές και τα βότανα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Τρίβουμε λίγη παρμεζάνα πάνω σε κάθε μπριζολάκι. Σερβίρουμε τα Μπριζολάκια με βαλσαμικό ξίδι και καραμελωμένα λαχανικά αμέσως με πίτες και πράσινη σαλάτα.
Δείτε ακόμα μια συνταγή για μπριζολάκια τριπλέτα στη λαδόκολλα!