Εκτέλεση
Για τα μπριζολάκια στο τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά να μαλακώσουν τελείως. Προσθέτουμε την κρέμα μπαλσάμικο και τα αφήνουμε να καραμελώσουν.
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα μπριζολάκια για 4-5 ´ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο, τις πιπεριές και τα βότανα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και ανακατεύουμε. Τρίβουμε λίγη παρμεζάνα πάνω σε κάθε μπριζολάκι. Σερβίρουμε αμέσως με πίτες και πράσινη σαλάτα.